Mercat d'Intercanvi de Nou Barris

Trobada de Projectes a l’Ateneu Popular de Nou Barris

cartell-trobada-projectes-2

Com ja sabeu, ens em ajuntat un grup de gent per engegar un projecte que ja s’està portant a terme a molts barris de la ciutat i que en canvi a Nou Barris només s’ha fet de forma puntual i poc coordinada. Es tracta de crear un mercat d’intercanvi amb vocació de continuïtat i on estiguem presents tots el col.lectius del districte que estem implicats en el desenvolupament d’una economia social sostenible.

Us volem convocar a una primera trobada el dia 23 de març, a l’Ateneu de Nou Barris.

D’aquesta trobada proposem que pugui sortir un grup de treball per començar a pensar en el projecte.

Per tenir més eines també hem convidat a gent de la Xarxa d’intercanvi de Gracia perquè ens expliquin la seva experiència.

cartell-trobada-projectes-2

La trobada s’inicia a les 20h, amb les presentacions de cada persona o col.lectiu i amb la idea que reflexionem conjuntament sobre la necessitat del projecte al barri. Després la gent de Gràcia ens explicarà la seva experiència i tot seguit plantejarem les possibles línies d’acció a nivell general i crearem el grup de treball.

A les 22h farem un sopar d’intercanvi. Cal que cada persona o col.lectiu porti alguna cosa de menjar.

I a les 23h ens podrem relaxar amb el concert del Morosito.

Us hi esperem!