Mercat d'Intercanvi de Nou Barris

2a Mercat d’Intercanvi de Nou Barris – La Troca

cartell-mitja-troca-juny

Aquest proper diumenge 16 de juny al matí, emboliquem La Troca a Roquetes! Dintre dels actes de la Festa Major de Roquetes organitzem una nova edició de La Troca, el Mercat d’Intercanvi de Nou Barris.

El mercat estarà obert a totes les persones que vulguin participar, tant de Roquetes, Nou Barris o d’on vinguin. Nosaltres ens encarreguem de posar taules i cadires, però si ja tens costum de portar la teva també pots. Si no coneixeu Roquetes, diumenge 16 teniu una bona oportunitat d’apropar-vos i descobrir unes de les millors vistes de Barcelona.

Al mercat pots portar objectes (nous o utilitzats), menjar, serveis, coneixement, idees,.. la limitació la poses tu! L’únic que has de tenir en compte és que al mercat no fem servir cap tipus de moneda. Si t’animes pots avisar-nos de la teva assistència o presentar-te directament.

Si tot just estàs coneixent aquest projecte i t’agradaria conèixer més també pots contactar amb nosaltres i t’informarem de les nostres reunions.

Vine i participa! La Troca t’espera!

El proper Diumenge 16 de Juny ens trobaràs a la Plaça de les Roquetes. Pots agafar la sortida 2 de la Ronda de Dalt, però millor si vens en Transport Públic:
- Metro Línia 3 Roquetes
- BUS 11, 32, 81

cartell-mitja-troca-juny