Mercat d'Intercanvi de Nou Barris

3er Mercat d’Intercanvi de Nou Barris – La Troca

cartell-mitja-troca-octubre

La Troca torna aquesta tardor amb moltes ganes organitzant el seu 3er Mercat d’Intercanvi a Nou Barris. Aquest cop la Troca es trasllada a Can Basté per gaudir d’un matí de dissabte, concretament dissabte 26 d’Octubre d’11h a 15h.

A banda del Mercat d’Intercanvi també comptarem amb tallers de manualitats on la matèria prima és reciclada! Tot això amenitzat amb l’animació de SonrieXNarices i la música de la Percussió del Grup de Foc dels Diables de Nou Barris.

Si vols participar només t’has d’apropar amb els teus objectes per intercanviar. Si portes força coses o vols donar un cop de mà t’esperem a partir de les 10h! I si plou, farem el mercat dins de Can Basté!

El mercat d’intercanvi estarà obert a totes les persones que vulguin participar, sense importar l’edat, i recorda que al mercat no fem servir cap tipus de moneda. Al mercat pots intercanviar des d’objectes, com aparells electrònics, mobles, joguines, petits electrodomèstics, roba, llibres, complements, eines, etc.. fins a menjar, serveis o idees.

Si t’animes pots avisar-nos de la teva assistència o presentar-te directament.

Vine i participa! La Troca t’espera!

El proper Dissabte 26 d’Octubre ens trobaràs davant de Can Basté, al Passeig de Fabra i Puig, 274. Pots vindre en metro baixant a la parada Virrei Amat de la Línia 5 o amb els busos 11, 32, 47, 50, 51, 71, 122, 132.

cartell-mitja-troca-octubre