Mercat d'Intercanvi de Nou Barris

4art Mercat d’Intercanvi de Nou Barris – La Troca

cartell-mitja-troca-desembre

Aquests desembre tornem a embolicar la Troca! Aquest cop visitem el barri de Prosperitat, concretament al costat del Casal de Barri. Així doncs, si us vau quedar amb ganes de més o encara no heu participat en un dels nostres mercats de troc us hi esperem al strong>4art Mercat d’Intercanvi a Nou Barris el dissabte 12 de Desembre d’11h a 15h del matí!

A banda del Mercat d’Intercanvi també comptarem amb tallers de manualitats on la matèria prima és reciclada! Tot això amenitzat amb música i animació. Per aquest mercat tindrem la sort de tornar a comptar amb l’energia i la música de la Percussió del Grup de Foc dels Diables de Nou Barris i amb l’actuació musical del cantautor Miguel Angel De La Rosa (Cançó Contemporània Cubana).

Paral·lelament, durant tot el matí compartirem espai amb el col·lectiu Recollida d’Il·lusions que per 2on any organitza un recapte de joguines per a nens i nenes. Si teniu joguines noves o en bon estat que ja no feu servir porteu-les!

Si vols participar al mercat d’intercanvi de la Troca tot el que has de fer es venir el dissabte 14 de Desembre amb els teus objectes per intercanviar. Si portes força coses o vols donar un cop de mà a muntar t’esperem a partir de les 10h!

El mercat d’intercanvi estarà obert a totes les persones que vulguin participar, sense importar l’edat, i recorda que al mercat no es fa servir cap tipus de moneda. Al mercat pots intercanviar des d’objectes, com aparells electrònics, mobles, joguines, petits electrodomèstics, roba, llibres, complements, eines, etc.. fins a menjar, serveis o idees.

Si t’animes pots avisar-nos de la teva assistència o presentar-te directament.

Vine i participa! La Troca t’espera!
I si plou, farem el mercat dins del Casal!

El Dissabte 14 de Desembre ens trobaràs davant del Casal de Barri de Prosperitat, a la Plaça Ángel Pestaña. Pots vindre en metro baixant a la parada Via Júlia de la Línia 4 o amb els busos 11, 32, 50, 51, 76, 80, 81, 132.

cartell-mitja-troca-desembre