Mercat d'Intercanvi de Nou Barris

Jornada d’Economia Organitzativa i Sostenible de la Troca

cartell-mitja-troca-marc

Aquests 2014 tornem a embolicar la Troca i aquest cop ben embolicada! Després d’un 2013 carregat de mercats i bones sensacions hem volgut oferir quelcom més al barri i per aquest motiu hem organitzat una Jornada d’Economia Organitzativa i Sostenible!

Aquesta Jornada d’Economia es durà a terme el proper dissabte 15 de març durant tot el dia al Casal Popular Tres Voltes Rebel de Nou Barris. A continuació us detallem el programa d’activitats:

11:00h
Taula Rodona Projectes de Vida Rural Comunitària
amb Cal Cases, Can Masdeu i Repoblament.tk

13:00h
Xerrada sobre Decreixement
a càrrec de Miquel Vallmitjana

14:00h
Monòleg d’Afable Martínez, Flamenc amb Senén López i
Arrossada Vegana Participativa (nosaltres posem l’arròs, tu poses les verdures/hortalisses i totes hi mengem).

16:00h
Documental Homenatge a Catalunya II

17:00h
Xerrada Participativa Les Altres Economies
a càrrec de Joana Conill

També comptarem amb actuacions en viu i ens estrenarem als fogons ja que hem organitzat una Arrosada Vegana Participativa en la que nosaltres posem l’arros i tu hi poses les verdures/hortalisses. A banda, durant tot el dia estarà obert el servei de barra del casal amb preus popular destinats a la autogestió de l’espai.

Paral·lelament també es farà el Mercat d’Intercanvi de la Troca que com sempre estarà obert a totes les persones que vulguin participar, sense importar l’edat, i recorda que al mercat no es fa servir cap tipus de moneda. Al mercat pots intercanviar des d’objectes, com aparells electrònics, mobles, joguines, petits electrodomèstics, roba, llibres, complements, eines, etc.. fins a menjar, serveis o idees.

Si vols participar en aquest Mercat d’Intercanvi de la Troca et demanem que ens avisis i t’informarem. Aquest cop el mercat estarà sota cobert i es farà d’11h a 19h (pots escollir entre venir tot el dia o passar-te una estona només).

Vine i participa! La Troca t’espera!
Qualsevol novetat o canvi en la programació actualitzarem aquesta informació.

I un cop acabada la Jornada, res no s’atura i per tant us convidem a sumar-vos a la Manifestació contra la Pujada del Transport Públic i un cop finalitzi us recomanem assistir al Concert organitzat per Pigme@s Revoltos@s per recavar diners per la campanya contra la incineració de residus a la cimentera Lafarge (Asland).

El Dissabte 15 de Març ens trobaràs al Casal Popular Tres Voltes Rebel de Nou Barris, al Passeig Urrutia 125. Pots vindre en metro baixant a la parada Llucmajor de la Línia 4 o amb els busos 32, 47, 50, 51, 82, 122.

cartell-mitja-troca-marc