Mercat d'Intercanvi de Nou Barris

6è Mercat d’Intercanvi de Nou Barris – La Troca

cartell-mitja-troca-maig

Un any després tornem al lloc on va néixer la Troca! Aquest maig tornem a organitzar un mercat d’Intercanvi, aquest cop al Parc de la Guineueta i dintre de la Cultura va de Festa. No us ho penseu i participeu en el 6è Mercat d’Intercanvi a Nou Barris el diumenge 4 de maig d’11h a 14h del matí!

Durant tot el matí comptarem amb música i animació a càrrec de Dj Mackenzie i Afable Martínez amb el show Efecto Radio!

Paral·lelament, com cada any, es celebrarà al Parc de la Guineueta la Cultura va de Festa, una trobada festiva d’entitats i col·lectius on poder conèixer tota l’oferta associativa i cultural de Nou Barris, així com gaudir d’espectacles i animació. Tot això i molt més amb entrada lliure!

El mercat d’intercanvi estarà obert a totes les persones que vulguin participar, sense importar l’edat, i recorda que al mercat no es fa servir cap tipus de moneda. Al mercat pots intercanviar des d’objectes, com aparells electrònics, mobles, joguines, petits electrodomèstics, roba, llibres, complements, eines, etc.. fins a menjar, serveis o idees.

Si vols participar al mercat d’intercanvi de la Troca tot el que has de fer es venir el diumenge 4 de Maig amb els teus objectes per intercanviar. Si portes força coses o vols donar un cop de mà a muntar t’esperem a partir de les 10:30h! Si vols pots avisar-nos de la teva assistència o presentar-te directament.

Vine i participa! La Troca t’espera!

I el dimarts 6 de maig vine a veure el documental “Stop! Rodando el cambio”!

El Diumenge 4 de Maig ens trobaràs a l’espai inferior del Parc de la Guineueta. Pots vindre en transport públic baixant a la parada de metro de Llucmajor de la Línia 4 o amb els busos 11, 32, 50, 51, 73, 76, 80, 81, B19.

cartell-mitja-troca-maig