Mercat d'Intercanvi de Nou Barris

7è Mercat d’Intercanvi de Nou Barris – La Troca

cartell-mitja-troca-oct14

Aquest octubre tornem a organitzar un mercat d’Intercanvi i ho fem dintre de les activitats del Día de la Pinya de Roquetes, una trobada d’entitats i col·lectius amb música en viu, actuacions, etc.. No us ho penseu i participeu en el 7è Mercat d’Intercanvi a Nou Barris el dissabte 18 d’octubre d’16h a 19h de la tarda!

El mercat d’intercanvi estarà obert a totes les persones que vulguin participar, sense importar l’edat. Recorda que al mercat no es fa servir cap tipus de moneda. Al mercat pots intercanviar des d’objectes, com aparells electrònics, mobles, joguines, petits electrodomèstics, roba, llibres, complements, eines, etc.. fins a menjar, serveis o idees.

Per aquest mercat tenim una novetat com serà la taula d’intercanvi de teles i retalls de roba. Porta les que tinguis per casa i intercanvia-les per altres per les teves creacions!

Si vols participar al mercat d’intercanvi de la Troca tot el que has de fer es venir el dissabte 18 d’Octubre a les 16h amb els teus objectes per intercanviar. Si portes força coses o vols donar un cop de mà a muntar t’esperem a partir de les 15:30h! Si vols pots reservar taula enviat un correu a placomunitariroquetes@gmail.com o trucant 93 359 65 72 (preguntar per Blanca).

Vine i participa! La Troca t’espera!

El proper Dissabte 18 d’Octubre ens trobaràs a la Plaça de les Roquetes (també coneguda com la Plaça del Parking). Pots agafar la sortida 2 de la Ronda de Dalt, però millor si vens en Transport Públic:
- Metro Línia 3 Roquetes
- BUS 11, 32, 81, 127

Mercat Intercanvi Nou Barris