Mercat d'Intercanvi de Nou Barris

9è Mercat d’Intercanvi de Nou Barris – La Troca

Ara que arriba el bon temps, la Troca torna al carrer! amb el 9è Mercat d’Intercanvi a Nou Barris. Us hi esperem el proper dissabte 11 d’abril de 11:30h a 14h del matí al costat del Casal de Barri!

Paral·lelament al mercat, es farà la presentació de la 21ena edició de la revista A les Barriades i també un nou Vermutsical al Casal de Barri amb l’actuació de Quarter Nine Band.

Si vols participar al mercat d’intercanvi de la Troca tot el que has de fer es venir el dissabte 11 d’abril amb els teus objectes per intercanviar. Si portes força coses o vols donar un cop de mà a muntar t’esperem a partir de les 11:00h!

El mercat d’intercanvi estarà obert a totes les persones que vulguin participar, sense importar l’edat, i recorda que al mercat no es fa servir cap tipus de moneda. Al mercat pots intercanviar des d’objectes, com aparells electrònics, mobles, joguines, petits electrodomèstics, roba, llibres, complements, eines, etc.. fins a menjar, serveis o idees.

Si vols pots reservar taula o presentar-te directament.

Vine i participa! La Troca t’espera!
I si plou, farem el mercat dins del Casal!

El Dissabte 20 de Desembre ens trobaràs davant del Casal de Barri de Prosperitat, a la Plaça Ángel Pestaña. Pots vindre en metro baixant a la parada Via Júlia de la Línia 4 o amb els busos 11, 32, 50, 51, 76, 80, 81, 132.

cartell-mitja-troca-abr15