Mercat d'Intercanvi de Nou Barris

10è Mercat d’Intercanvi de Nou Barris. La Troca.

Ara que arriba el bon temps, la Troca torna al carrer dintre de la Cultura va de Festa! amb el 10è Mercat d’Intercanvi a Nou Barris. Us hi esperem el proper diumenge 10 de maig 11:00h a 14h del matí a l’espai inferior del Parc de la Guineueta!

Paral·lelament al mercat, animarà el matí amb la seva música del Dj The Iuizzy i hi haurà un taller de punt gratuït, només cal portar les teves agulles i la teva llana!

Si vols participar al mercat d’intercanvi de la Troca tot el que has de fer es venir el diumenge 10 de maig  amb els teus objectes per intercanviar. Si portes força coses o vols donar un cop de mà a muntar t’esperem a partir de les 10:30h!

El mercat d’intercanvi estarà obert a totes les persones que vulguin participar, sense importar l’edat, i recorda que al mercat no es fa servir cap tipus de moneda. Al mercat pots intercanviar des d’objectes, com aparells electrònics, mobles, joguines, petits electrodomèstics, roba, llibres, complements, eines, cromos, etc.. fins a menjar, serveis o idees.

 

Vine i participa! La Troca t’espera!
cartell-gran-troca-mai15

 

El Diumenge 10 de maig ens trobaràs a l’espai inferior del Parc de la Guineueta . Pots vindre en metro baixant a la parada Llucmajor de la Línia 4 o amb els busos 11, 32, 47, 50, 51, 73, 76, 80 i 81.