Mercat d'Intercanvi de Nou Barris

12è Mercat d’Intercanvi de Nou Barris – La Troca

CARTEL OCTUBRE

Aquest octubre tornem a organitzar un mercat d’Intercanvi i ho fem dintre de les activitats del festival Casal Mix Vol.4, un acte reivindicatiu organitzat  pel Casal de Barri, Casal d’avis i Casal de Joves de la Prosperitat, per enfortir el teixit associatiu i els vincles veïnals, on es treuen els tallers al carrer (arts plàstiques, música, balls, gastronomia i més…)

 No us ho penseu i participeu en el 12è Mercat d’Intercanvi de Nou Barris, a la Plaça Àngel Pestaña al Barri de Prosperitat de  Nou Barris,  el dissabte 10 d’octubre d’11:30h a 15h de la tarda!

 El mercat d’intercanvi estarà obert a totes les persones que vulguin participar, sense importar l’edat. Recorda que al mercat no es fa servir cap tipus de moneda. Al mercat pots intercanviar des d’objectes, com aparells electrònics, mobles, joguines, petits electrodomèstics, roba, llibres, complements, eines, etc.. fins a menjar, serveis o idees.

 També hi haurà tallers (ball, música, arts plàstiques, gastronomía,…), les actuacións  de DJ TITONGO i BONETE i per qui  vulgui quedar-se a menjar, PAELLA popular.

 Si vols participar al mercat d’intercanvi de la Troca tot el que has de fer es venir el dissabte 10 d’Octubre a les 11:30h amb els teus objectes per intercanviar. Si portes força coses o vols donar un cop de mà a muntar t’esperem a partir de les 11:00h!

Vine i participa! La Troca t’espera!