Mercat d'Intercanvi de Nou Barris

13è MERCAT D’INTERCANVI DE NOU BARRIS-LA TROCA

AAFF CARTEL INVIERNO 01

Un any més tornem amb el 13è Mercat d’Intercanvi a Nou Barris. Us hi esperem de 11:30h a 15h del matí al costat del Casal de Barri de Prosperitat.

Abans d’acabar l’any no hi ha res millor que donar vida a les pertinences que no fem servir,així que  no us ho penseu més, reviseu els vostres armaris i tots cap al mercat d’intercanvi!!!!!!

Paral·lelament, durant tot el matí compartirem espai amb el col·lectiu Recollida d’Il·lusions que per 4rt any organitza un recapte de joguines per a nens i nenes. Si teniu joguines noves o en bon estat que ja no feu servir porteu-les!

Tot això amenitzat amb l’actuació musical Coloraines Band  i DJ Susana.  No t’ho pots perdre!

Si vols participar al mercat d’intercanvi de la Troca tot el que has de fer es venir el dissabte 19 de Desembre amb els teus objectes per intercanviar. Si portes força coses o vols donar un cop de mà a muntar t’esperem a partir de les 11:00h!

El mercat d’intercanvi estarà obert a totes les persones que vulguin participar, sense importar l’edat, i recorda que al mercat no es fa servir cap tipus de moneda. Al mercat pots intercanviar des d’objectes, com aparells electrònics, mobles, joguines, petits electrodomèstics, roba, llibres, complements, eines, etc.. fins a menjar, serveis o idees.

Si t’animes pots avisar-nos de la teva assistència o presentar-te directament. Tot i que no fem reserves, disposarem de taules i cadires per a totes!

Vine i participa! La Troca t’espera!
I si plou, farem el mercat dins del Casal!