Mercat d'Intercanvi de Nou Barris

14è MERCAT D’INTERCANVI DE NOU BARRIS-LA TROCA

13076624_606353292848395_2308153896920458873_nLa primavera ja està aquí, i amb el bon temps no hi ha res millor que sortir al carrer. Un any més, la troca participa en la Cultura va de Festa!!!
Quantes pertinences tenim a casa que no fem servir, però ens sap greu llençar perquè estan en bon estat? Us animem a donar vida a aquestes pertinences en el mercat d’intercanvi.
Us hi esperem el proper diumenge 08 de maig 11:00h a 14h del matí a l’espai inferior del Parc de la Guineueta! Un espai per compartir, per xerrar, per riure,….i tot això amenitzat amb la música del DJ Sutil HC…No t’ho pots perdre
Si vols participar al mercat d’intercanvi de la Troca tot el que has de fer es venir el diumenge 08 de maig amb els teus objectes per intercanviar. Si portes força coses o vols donar un cop de mà a muntar t’esperem a partir de les 10:30h!
El mercat d’intercanvi estarà obert a totes les persones que vulguin participar, sense importar l’edat, i recorda que al mercat no es fa servir cap tipus de moneda. Al mercat pots intercanviar des d’objectes, com aparells electrònics, mobles, joguines, petits electrodomèstics, roba, llibres, complements, eines, cromos, etc.. fins a menjar, serveis o idees.
Vine i participa! La Troca t’espera!