Mercat d'Intercanvi de Nou Barris

Mercat d’Intercanvi

El projecte de la Troca és fruit de la inquietud de moltes persones i col·lectius del barri que, davant la situació econòmica, social i política actual, volem canviar les coses des de l’acció local perquè creiem que hi ha altres formes d’organització més properes, solidàries i justes.

Amb aquesta voluntat, engeguem la Troca, el Mercat d’Intercanvi de Nou Barris. Un mercat itinerant, periòdic, de béns i serveis, sense diners, on també hi trobaràs informació sobre totes les iniciatives d’economia solidaria del districte.

Com puc participar?

 • latroca-mini-1

  Intercanvia!

  Les convocatòries de la Troca Mercat d’Intercanvi de Nou Barris son obertes a tota persona que vulgui intercanviar! Si vols assistir a un mercat només ho has de fer! T’esperem!..
 • latroca-mini-2

  Col·labora!

  Si vols formar part de la Troca només has d’apropar-te a qualsevol de les reunions que fem per organitzar el proper Mercat. Contacta amb nosaltres i t’informarem. Quan muntem Mercat..
 • latroca-mini-3

  Difon!

  Ajuda’ns a arribar a totes les persones que puguin estar interessades en participar en els Mercats d’Intercanvi o en les reunions de coordinació! Coincidint amb cada convocatòria de Mercat d’Intercanvi..